MACARALE SI AUTOMACARALE

inchiriere.

TRANSPORT AGABARITIC

SERVICIU PERMANENT MACARALE:

0742.MACARA / 0742.62.22.72

Companie

   Energoutilaj a fost fondata in 1949 si in ultimele sase decenii a fost principalul prestator de servicii cu utilaje de santier pentru majoritatea proiectelor de constructii civile si industriale din Romania. Din 2004, Energoutilaj a devenit o societate cu capital integral privat.

 In urma fuziunii prin absorbtie cu ELJ Automotive SA, incepand cu 2014, SC Energoutilaj SA a devenit ELJ Automotive SA Sucursala Bucuresti.

 Bazandu-se pe 60 de ani de dezvoltare si investitii, ELJ Automotive Sucursala Bucuresti (Energoutilaj) este astazi o firma importanta de inchirieri de macarale mobile pe piata romaneasca.

 Ca urmare a specializarii in inchirierea de macarale cu capacitati de ridicare pana la 300 tone, toate utilajele noastre sunt deservite de operatori permanent instruiti la cele mai inalte standarde de siguranta din domeniu.
Energoutilaj a transformat intr-o prioritate siguranta clientilor sai, a angajatilor si a publicului larg. Intr-o perioada care se remarca prin competitie acerba in toate domeniile, suntem decisi sa continuam investitiile pentru imbunatatirea standardelor de securitate. Siguranta completeaza promisiunea noastra ferma de a asigura clientilor nostri servicii de inalta calitate.

 ELJ-Automotive Sucursala Bucuresti (Energoutilaj) are capacitatea de a va pune la dispozitie rapid - In conditii de siguranta si oriunde doriti in Romania - cele mai potrivite macarale pentru lucrarea dumnevoastra.
 
     
  Viziunea  
   Suntem partenerul profesionist care asigura servicii de manipulare cu macarale mobile si transport agabaritic, în conditii de excelenta operationala si corectitudine fata de clienti, echipa si actionari.  
     
  Misiunea  
   Suntem compania romaneasca care executa servicii cu macarale mobile si transporturi agabaritice la cel mai inalt grad de siguranta in exploatare si la standarde de calitate europene.  
     
  Valori  
  Excelenta operationala
Integritate si respect pentru companie si pentru clienti
Responsabili in tot ceea ce facem
Promovam o atitudine deschisa fata de schimbare
Actionam ca o echipa, constienti de rolul fiecaruia.
 
 
© 2018 ELJ Automotive SA Sucursala Bucuresti (Energoutilaj) - Macarale & Automacarale de inchiriat.
 
ELJ Automotive Sucursala Bucuresti (Energoutilaj) are capacitatea de a va pune la dispozitie rapid - in conditii de siguranta si oriunde doriti in Bucuresti in toata tara - cele mai potrivite macarale pentru lucrarea Dumnevoastra! - SERVICIU PERMANENT MACARALE: 0742 MACARA